Björn Holmdahl

Första gången jag såg dig var för lite mer än ett år sen, då var du inte något speciellt, bara en kille som alla gick om kring och krama hela tiden.. Fattade aldrig varför det var så kul. HAHA.
Jag frågade Jennie varför hon hela tiden höll på med dig, och då svara hon att hon faktiskt inte viste.
Efter det tyckte jag bara att du var konstig..
Ett år senare, det var första gången jag fick reda på vem du var. Eller det började med att du skulle skriva något i min logg på facebook, (HAHA, äre ett skämt eller?! Vi fick kontakt via facebook...?! HAHAHAHH) och du trodde jag blev sur över det du skrev. Så då skrev du till mig i chatten att jag skulle tagga ner och chilla istället. Det var exakt det du skrev. Sen chattade vi hela lektionen, och dagen efter hade vi orientering,  det var första gången du sa hej till mig. Gud, jag kommer ihåg hur pinsamt det var. Jag typ gick omkring och ropa efter Carro och då kom Andy så då gick jag med han och då kom du. Efter det att du sagt hej till mig tänkte jag på det hela tiden, men jag trodde inte jag gilla dig. Det var bara roligt med lite nytt folk. En vecka senare typ så frågade jag efter din skype och jag fick den.
Kvällen efter började vi chatta lite, men sen slutade vi prata/chatta på någon vecka.
Jag skypade med Tessa och hon sa att vi skulle bjuda in lite roligt folk, hon bjöd in dig och Tim..
HAHHA! efter det typ skypade vi varje kväll i 2 veckor eller något. Men vi pratade aldrig i skolan. Tills en dag, då jag är på väg ner från trappan och jag typ går in i dig. Det var första gången jag kramade dig. Jag kommer ihåg att jag la märke till att du luktade gott.. (a) HAHAH!
Sen hälsade vi lite då och då i skolan och vi skypade hela tiden typ. En kväll då jag var med Tessa åkte vi och träffade dig och två andra. Det var jätte pinsamt och hur fail som helst... Men vi träffades en gång efter det igen, och då var det roligare. Sen skypade vi typ hela natten, HAHA, och du lurade mig att du lurade simon.. Fast ni lurade mig. HAHA! Efter det började Tessa fråga om jag gillade dig, hon sa det hela tiden, och jag sa att jag inte gjorde det.
Jag trodde iallafall inte att jag gjorde det. Vi chattade på lektionen och du bad mig komma ut, jag gick ut. Vi typ pratade i 2 minuter sen var jag tvungen att gå igen. Då pussade du mig. Sen skrev du till mig att du inte gjorde det för du var tvungen utan för att du ville. Då var jag så jävla glad. Det var sjukt!
Veckan efter var vi hemma hos dig, det var första gången vi var ensamma och du kysste mig. Och jag kysste dig.
Det var den dagen vi oxå blev tillsammans. Så sjukt lycklig jag var den dagen! Och nu har det gått en månad, en fucking underbar månad! Tiden går fort, både bra och dåligt!
Du är en sån jävla bra kille att det är sjukt! Och att vi är så jävla lika? Du skulle kunna vara min bror, men du är min pojkvän! Jag har en sån jävla tur asså!
Jag älskar dig över allt annat! Allt du säger gör mig så jävla glad!

Tilde Holmqvist ♥ Björn Holmdahl


Kommentarer
Postat av: niki

va fint tilde :)

har nu tänkt på att ni har ganska lika efternamn ?

2010-11-22 @ 22:21:11
URL: http://barachilla.blogg.se/
Postat av: elsa

haha, naaw vad sööt text!

2010-11-22 @ 22:43:25
URL: http://elsaapelsaa.blogg.se/
Postat av: ...!

Sjukt fin text och ni är sjukt fina tsm!

2010-11-24 @ 18:42:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0